آموزش بازی بعنوان Carry

به نام خدا


Carry یا Position 1 به هیرویی گفته میشود که بیشترین نیاز را به Gold و Experience دارد.
در اوایل بازی ضعیف و در اواخر بازی قوی هستند(کلیدی ترین نقش در آواخر بازی)،کری ها برای ایفا کردن نقش خود در اواخر بازی به آیتم های خیلی خوب و گران قیمت نیاز دارند برای همین در اوایل بازی بیشتر وقت آنها به پول در آوردن و کسب تجربه اختصاص داده میشود.

نقش Carry

همونطور که از اسمش پیداس، وظیفش حمل کردن تیم هست اون هم در اواسط و اواخر بازی (بستگی به هیرو و قابلیت هاش داره) هست.
توی جنگل فارم میکنه ، سعی میکنه هیرو ها رو لست هیت کنه و یونیت ها رو هم توی لاین لست هیت میکنه.
آیتم های دمیج دار یا تانک میاره و بر خلاف ساپورت تقریبا تمام ایتم هاش برای خودشه.
Boot های یک کری میتونه Phase Boots یا Power Treads باشه که بعضی هیرو ها ممکنه به بوت های دیگه هم احتیاج داشته باشن و صد البته میتونن در اواخر بازی یا بعضی هیرو ها از اول بازی Boots of Travel  بگیرن

 

 

چگونه یک کری خوب باشیم؟

۱) خرید اول بازی

اولین مرحله این هست که شما برای اولین بار چه آیتمی میخرید. معمولا آیتم های پیشنهادی عبارت هستند از
(که باعث میشود شما به هر کس [به جز hero ها] در ضربه خسارت اضافی وارد کنید)
 (که باعث میشود دشمن به شما در هر ضربه خسارت کم تری وارد کند)
  (که باعث ترمیم HP شما میشود و برای شما خیلی حیاتی هست)
شما باید در نظر داشته باشید که اگر در مقابل شما هیرو های harasser یا اذیت کننده وجود دارن شما اول از همه به آیتم های تدافعی نیاز دارید و بعد از اون آیتم هایی که HP شما رو ترمیم کنند.
اگر در مقابل شما هیرویی نیست که به همین راحتی ها شما را اذیت کنید پیشنهاد من  هست (البته فقط برای هیرو های Melee).

 

۲) انتخاب لاین

حتما در انتخاب مکانی که برای کسب درآمد انتخاب میکنید توجه داشته باشید. این نکته خیلی مهم هست که در لاینی حضور داشته باشید که بتوانید بیشترین سود رو از Creep ها ببیرید. برای هیرو های Dire لاین TOP و برای هیرو های Radiant لاین Bottom پیشنهاد میشود. ولی اگه شرایط حاضره بصورت Solo  به لاین های Off برید (Bottom Dire – Top Radiant)

۳) Last Hit

اگر شما کسی باشید که ضربه آخر را به creep وارد کند و باعث کشتن اون شوید ب شما بین ۳۵ تا ۵۰ طلا داده میشود. هر ۳۰ ثانیه ۴ creeps وارد لاین میشوند. این خیلی مهم هست که شما بتوانید همه این چهار تا رو last hit یا به طور مخفف LH کنید. یکی از اصلی ترین راه های کسب در آمد LH کردن creep های دشمن هست.برای ای که کارتون توی LH کردن راحت تر بشه میتونید از ایتم [ استفاده کنید.
نکته: آمدن Creep های دشمن زیر Tower شماTباعث کشتن اکثر Creep ها به دست تاور میشود و این یکی از دلایلی هست که موجب پایین امدن میزان کسب طلای شما میشود.

برای Last Hit کردن در بازی حوصله به خرج بدید و زود عصبی نشید ، حرکات دشمن رو زیر نظر داشته باید تا زمان حمله به شما آماده باشید ، برای Stack کردن ثانیه ۵۰ رو به خاطر بسپارید ، بی گدار به آب نزنید تا بی دلیل نمیرید ، زمان رو از دست ندهید در این بازی زمان = طلا(GOLDS) و تجروبه(XP) . سیع کنیدهمیشه در حال درآمدزایی باشید. در آواخر بازی از جنگیدن به تنهایی خوداری کنید و همیشه با کل تیم به جنگ برید ، در مورد خرید آیتم در طول بازی حرف نزدم چون برای هر هیرو فرق میکنه و باید به آموزش اون هیرو مراجعه کنید.

۴) نمردن!

یکی بد ترین اتفاق هایی که میتونه برای یک Carry در بازی روخ بده مردن به هر دلیلی هست! مردن باعث میشه شما از بازی عقب بمانید و XP و GOLD از دست بدهید و لحضه ای که کشته میشوید بازی از شما مقداری پول کم میکتد به در اوایل بازی این مقدا ناچیز و در آواخر بازی این مقدا زیاد و قالب توجه هست. برای برگشتن سریع به مکان قبلی باید TP استفاده کنید که موجب از دست دادن ۱۳۵ GOLDS میشود و اگر هم نخواید از TP استفاده کنید، زمانی نیاز باید صرف قدم زدن کنید تا به مکان قبلی برگردید. به یاد داشته باشید اولین دشمت شما در بازی مردن است! اگر بخوایم به هر کیلی که دریافت میکنید امتیاز ۱+ بدیم، در مقابل مردن امتیاز ۲- دارد.
نکته: هیچوقت برای کشتن یک دشمن جون خودتون رو به خطر نندازید.

۵) فارم در جنگل

امکان داره که تیم شما از نظر Control Map ضعیف باشه و این باعث بشه مشا در لاین برای فارم کردن یا کسب درآمد با مشکل برخورد کنید. در این صورت مکانی که برای کسب در آمده پیشنهاد میشود جنگل یا woods هست که باکشتن Creep هایی که در جنگل وجود دارن درآمد متوسطی دار داشته باشید. اگر میخواهید به جنگل بروید آیتم پیشنهادی
(که باعث میشود با هر ضربه شما مقداری از HP خود را ترمییم کنید) البته ایتم هایی که با این آیتم ساخته میشوند هم کار آمد هستند.

۶) Push 

یکی دیگر از راه های کسب درآمد نابود کردن Tower های دشمن هست. اگر یک تاور دشمت به دست شما نابود شود ۵۰۰ GOLDS و اگر به دست یکی از متحیدین شما نابود شود ۲۰۰ GOLDS در یافت میکنید و اگر به دست دشمت Deny شود شما ۱۰۰ Golds در یافت میکنید که بد ترین حالت هست. بهتر است تا جای امکان تاور ها به دست Carry ها نابود شوند.
نکته: نابود کردن تاور به جز کسب درآمد،باعث Control Map بیشتر توسط تیم شما میشود و این یک امتیاز مثبت حساب میشود!

۷) زنده ماندن بعد از جنگ های گروهی

اگه بتونید بعد از تیم فایت ها زنده بمونید خیلی میتونه مفید باشه ، ممکنه حریف ضعیف شده باشه و با یک پوش براحتی بازی رو تموم کنید ، یا اینکه Roshan رو براحتی بدون مزاحمت بزنید یا حتی فارم بی دردسر ; همچنین Gold ای که از جنگ بدست اوردید رو از دست نمیدید.


آیتم ها

با اینکه هر هیرو آیتم های خودشو داره، اما بیشتر آیتم های Carryها مشترکن. این آیتم ها عبارتند از

Battle Fury: به هیروی شما Cleave میده و میتونید خیلی راحت فارم کنید که برای هیرو های Anti-Mage  و Juggernaut  یا … توصیه میشه.

Sange And Yasha: یه آیتم خوب که هم Statusخوبی داره ، هم سرعت میده و هم حریف رو کند میکنه ، میتونید ریز ریز هم آیتم هاش رو بگیرید و مثل Radiance سخت نیست خریدش.

Abyssal Blade:هم بخاطر Vanguard ـش تانک میشید و هم میتونید رندوم بش بزنید و Stun کنید ، فقط مشکل قیمتش هست که با فارم مناسب میتونید بدستش بیارید ، هیرو های دارای Bash به این آیتم احتیاج ندارن ، مثل ، Troll Warlord .

Silver Edge:برای فرار و قافلگیر کردن دشمن خیلی کاربرد داره همچنین Break .

Radiance:برای فارم بهترین آیتم هست و توی فایت ها هم تاثیر خودشو داره ، بهمراه دمیج خوب.

Nullifier: کاری میکنه که حریف Mute بشه و نتونه از آیتم هاش استفاده کنه (مثلا یه هیرو رو میخواید بزنید ولی Bash ندارید و براحتی تلپورت میکنه ، با این آیتم دیگه نمیتونه Tp کنه) یا برایکند کردن جریف که مدت زمان خوبی هم عمل میکنه

Satanic: میتونه مثل یه Cheese عمل کنه و شما رو به Hp کامل برگردونه وسط جنگ (اگه Disable نشید)

Vladmir’s Offering: هم یه کوچولو Mana Regen به خودتون و یاراتون میده. هم به خودتون و یارای نزدیک زنتون Life Steal میده.آیتم ارزونی هست نسبتا…

Daedalus: هم دمیج قابل توجهی میده هم میتونید باهاش Critical  بکشید ، با دمیج بالا کریتیکال بالا میکشه و با اتک اسپید زیاد کریتیکال زیاد میکشه.

Manta Style: بهتون دو تا ایلوژن اضافه میده که کشتنتون رو سخت میکنه.

Black King Bar: شما رو به حالت Magic Immunity در میاره و خیلی از اسپل ها روتون کار نمیکنه.

و خیلی از آیتم های دیگه که با توجه به وضعیت میتونید خریداری کنید…

اینم انواع ساپورت ها

 


باتشکر از کاربر “ ATER ” ، انجمن دوتا باز و مدیر عزیزش

امیدوارم مفید واقع شده باشه 🙂 بدرود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *