با Don’t Starve آشنا شوید !

به نام خداوند یکتا

سلام به همگی ! با اولین مطلب در بخش بازی خارق العاده Don’t Starve در خدمت شما هستیم !

بازی don’t starve یا به اختصار DS در ایران چندان شناخته شده نیست. چون توی ایران خیلی از گیمر ها با بازی های بی مزه ی شوتر یا خز شده ی استراتژی مثل کلش آف کلنز یا بازی هایی مثل ماینکرفت که به راحتی میتونن توش چیت بزنن و تقلب کنن بیشتر میونه دارن … بعضی ها هم میرن سراغ بازیایی مثل ویچر که علتشو بهتره بیان نکنم ! ولی توی DS شما با وحشتناک ترین چالش هایی رو به رو میشید که حتی تا مدت ها خوابشو میبینید ! درسته سبک بازی سند باکسی و سروایواله ، ولی اگه از اون دسته ماینکرفت باز هایی هستید که همش دارید توی سرور ها چیت میزنید و فکر میکنید هر سروایوالی مثل ماینکرفته ، اصلا سمت DS نیاید … چون شب اول که توی تاریکی بمیرید کلا بیخیالش میشید … اونجا بیخیال نشدید ، روزی که گرگا حمله کردن و مردید بیخیال میشید … دیگه خیلی سمج باشید وقتی نتونستید ۵ روز تو زمستون دووم بیارید قطعا بیخیال میشید !

این حرفا شاید به نظرتون بیشتر دفع کننده باشه تا جذب کننده … ولی کسایی که عاشق بازیای سخت و چالش برانگیز باشن مطمئنا میفهمن این همونیه که میخواستن … درسته … دونت استارو یعنی از گرسنگی نمیر … و برای بازیکنایی که تازه وارد بازی میشن ، همین مساله بیشترین مشکل رو براشون پیش میاره … توی این بازی باید با چنگ و دندون برای زنده موندن تلاش کنید … هر چیزی که توی دنیا میبینید میتونه عامل مرگ شما باشه ! اگه خودش هم عامل مرگ نشه ، نبودنش قطعا میشه ! غذا به این راحتی گیر نمیاد و شما باید هر روز مقدار زیادی غذا بخورید تا از گرسنگی نمیرید … موجودات وحشی و خطرناک همه جای دنیا هستن و با کشتنشون چیزایی به دست میارید که برای زنده موندن لازمه … پس نمیتونید یه جا مثل موش قایم بشید و با هیچکس درگیر نشید تا زنده بمونید ! حتی اگه این کار رو هم بکنید فایده نداره … چون دشمنایی هستن که منتظر نمیشینن شما برید خدمتشون … خودشون میان دست بوسی ! و وقتی بمیرید ، باید با هرچی ساختید و جمع کردید و انجام دادید خداحافظی کنید … مگه اینکه یه سری کارایی برای زنده شدن بعد از مرگ انجام بدید که به این راحتیا نیست ! سرمای زمستون ، گرمای تابستون ، بارون های بهاری ، همه و همه میتونن عامل شر بشن براتون ! ولی اگه تا کشته شدید سریع از خیر بازی نگذرید و ادامه بدید و با زیر و بم بازی آشنا بشید ، هر موجودی حتی خطرناک ترین غول های بازی براتون تبدیل میشن به گنج های با ارزشی که با آغوش باز ازشون پذیرایی میکنید !

بازی دونت استارو در سال ۲۰۱۳ توسط شرکت کانادایی Klei ساخته و تحت استیم منتشر شد. از همون ابتدا مورد استقبال بازیکنان قرار گرفت و سال بعدش ، برای کنسول هم منتشر شد. در سال ۲۰۱۶ ، نسخه ای از بازی به اسم Don’t Starve Together منتشر شد که قابلیت مولتی پلیر داشت. در سال ۲۰۱۶ هم نسخه ی موبایل بازی منتشر شد. الان که ما در خدمت شما هستیم ، بازی DS کامل شده و دوتا dlc هم به همراهش هست . البته dlc ها کاملا بازی رو تغییر دادن و نمیتونید هر دو رو باهم بازی کنید. این باعث شد تنوع بازی بسیار زیاد تر از قبل بشه … در نسخه آنلاین هم هسته ی بازی همون شکل قبلیه ولی تغییرات زیادی انجام شده که بازی رو برای چند نفره شدن بهینه کرده. بهتره بگم توی نسخه آنلاین ، زنده موندن به تنهایی خیلی سخت تره و برای خیلی از کارا شما به کمک بازیکنای دیگه احتیاج خواهید داشت !

محیط و گرافیک بازی نه سه بعدیه و نه دوبعدی … کاراکتر ها و موجودات و آیتم های بازی همه دو بعدی هستن ولی دنیای اطراف شما سه بعدیه و میتونید کاملا زاویه ی دید رو بچرخونید. انیمیشن های داخل بازی همه دقیق و زیبا طراحی شدن. همه چیز در عین این که حس تنهایی و وحشت رو به شما القا میکنه ، بسیار پویا و زنده طراحی شده … رنگ های محیط با توجه به موقعیت و فصل و سلامت فکری شما (!) فرق میکنن … بعله ، شما نباید فقط به فکر شکمتون باشید ! عواملی هستن که باعث میشن اعصاب کاراکتر شما به هم بریزه و کم کم دیوونه بشید… همون طور که میبینید همه چیز توی بازی خیلی طبیعی و نزدیک به واقعیت طراحی شده … هر بار که شما یه دنیای جدید میسازید ، محیط داخلش رندوم ایجاد میشه و هیچوقت محیط تکراری توی دنیاهای جدید نمیبینید … و اما ، یکی از نقاط قوت بازی ، موسیقی و صدای بازیه … صداهای هر چیزی توی بازی عالی و دقیق انتخاب شده و موسیقی متن هم موقعی پخش میشه که شما فعالیت میکنید یا درگیر جنگ میشید … بسته به جایی که هستید و فصل سال ، موسیقی فرق داره … حتی بعضی از غول های بازی موسیقی مخصوص خودشونو دارن. در کل ، جلوه های صوتی و تصویری بازی عالی طراحی شدن …

توی بازی در نسخه ی قدیمی که بهش نسخه ی Vanilla هم میگن ، ۹ تا کاراکتر وجود داشت که هرکدوم قابلیت های خاص خودشونو داشتن … وقتی اولین dlc به بازی اضافه شد که اسمش Reign of Giants بود ، دوتا شخصیت دیگه هم اضافه شد و با dlc دوم یعنی Shipwrecked چهار تا شخصیت جدید اضافه شد. نسخه ی together که بهش به اختصار DST میگیم ، دی ال سی RoG رو داخل خودش داره و ۱۱ تا شخصیت قابل انتخاب توش هست. شخصیت ها علاوه بر داشتن قابلیت های خاص خودشون ، اخلاق مخصوص خودشونم دارن ! هرچیزی رو میتونید توی بازی بررسی کنید و از زبون شخصیت ، بشنوید که درباره ش چی فکر میکنه. شخصیت شما هم با صدای عجیب و غریب صحبت میکنه که تاحالا نظیرشو هیچ کجا ندیدید ! نکته جالب اینه که اسم تمام شخصیتا با W شروع میشه و هرکدوم داستانی دارن برا خودشون !

خلاصه ی امر اینکه ، دونت استارو ارزش اینو داره که حداقل یه بار تجربه کنید. همون اول بازی که به صورت مبهمی وسط یه دنیای عجیب و غریب رها میشید و کلی چیز تازه میبینید که نمیدونید به چه دردی میخورن ، و باید کشف کنید که چطوری میتونید زنده بمونید و چیزایی به دست میارید که همه از زحمت خودتون هستن تازه متوجه میشید چه جواهری پیدا کردید ! از اونجایی که ds بازی به شدت پیچیده و گسترده ایه و کارای خیلی زیادی هست که توش میشه انجام داد ، خوشحال میشیم اولین سایت ایرانی باشیم که به صورت جدی و حرفه ای برای شما آموزش های این بازی رو آماده کنیم تا راحت تر بتونید از بازی لذت ببرید …!

سروایول-Survival : نجات پیدا کننده

Don’t Starve : نترس – از گرسنگی نمیر

20 دیدگاه در “با Don’t Starve آشنا شوید !

    1. درود،
      همین نویسنده ی این پست ها هم قبلا ماینکرفت بازی کرد ولی از وقتی که با این بازی آشنا شد ماین رو ول کرد ، بازیه فوق العاده ایه…

  1. سلام من خیلی وقته که بازی میکنم و یه جورایی همه چیزو تو بازی بلدم (تعریف از خود نباشه) راستش من مقالاتتون رو خوندم و واقعا لذت بردم تنها دلیلی که من برای نوشتن این دیدگاه دارم اینه که واقعا دلم میخواد با دوستانی که این بازی رو میکنن یه جور ارتباط داشته باشم حالا یا یک کانال یا گروه تلگرامی
    یا هر‌چیزی که به ذهن خودتون میرسه (هرچند تلگرام در آستانه فیلتر شدنه) اگه بشه میتونیم آنلاین هم بازی کنیم
    خواهش میکنم اگه جوابتون منفی هم هست حداقل بگید که تو فکرش نباشم واقعا خیلی بده که به یک بازی علاقه داشت باشی اما کسی درکت نکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *